TJ kiittää ja kuittaa

Neljä vuotta sitten istuimme ystävieni Otto Laitilan ja Veli-Pekka Parhialan kanssa Jyväskylässä yrityshautomolla ja pohdimme, miten voisimme saada tuottajat ja kuluttajat kohtaamaan paremmin. Tuolloin ajatuksena oli tehdä muutamassa kuukaudessa mobiilisovellus, jolla asia tulisi hoidettua. Vaikka projekti kuitenkin vähän laajeni ja aikaa kului hiukan enemmän, jokainen hetki on ollut todella opettavainen ja mitään en vaihtaisi pois. … Continued

Neljä vuotta sitten istuimme ystävieni Otto Laitilan ja Veli-Pekka Parhialan kanssa Jyväskylässä yrityshautomolla ja pohdimme, miten voisimme saada tuottajat ja kuluttajat kohtaamaan paremmin. Tuolloin ajatuksena oli tehdä muutamassa kuukaudessa mobiilisovellus, jolla asia tulisi hoidettua. Vaikka projekti kuitenkin vähän laajeni ja aikaa kului hiukan enemmän, jokainen hetki on ollut todella opettavainen ja mitään en vaihtaisi pois.

Projektimme aikana olen pääsyt kehittämään ohjelmistoa huipputiimissä sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointia loistavien työkavereiden kanssa. Lisäksi olen päässyt tutustumaan valtavaan joukkoon upeita pientuottajia, joiden takia tätä palvelua aloimme ylipäätään tekemään.

Kaikki ei ole aina mennyt niin kuin on suunniteltu, mutta vastoinkäymiset on aina voitettu ja niistä on opittu. Suuri kiitos tästä kuuluu myös MTK:lle ja Viestilehdille, jotka uskovat palvelun tarpeellisuuteen ja lähtivät mukaan sen kehitykseen.

Matka on ollut melkoinen ja nyt kun itse siirryn kohti uusia haasteita, voin kuitenkin jättää palvelun hyviin käsiin. Toistaiseksi asiakaspalvelusta ja ylläpidosta vastaa MTK:n Henrietta Dahlman ja tarkempi jatko selviää lähiaikoina. Tekemistä riittää vielä, mutta uskon että loputkin haasteet esimerkiksi logistiikassa ovat voitettavissa ja ihmiset ovat jatkossakin kiinnostuneita ostamaan laadukasta lähiruokaa suoraan tuottajilta.

Palvelun ylläpitotunnukset vaihtoivat haltijaa KoneAgrian yhteydessä Tampereella 12.10.2017. Kuvassa Eero Kananen ja Henrietta Dahlman MTK:sta.

Kiitos vielä kaikille palvelussa mukana oleville tuottajille ja lähiruokaa ostaneille asiakkaille. Jatkakaa hyvää työtänne!

Terveisin,
Eero Kananen

Ps. Minut tavoittaa jatkossakin samasta vanhasta numerosta 🙂

Kommentointi