Tiimimme uusin jäsen esittäytyy

Keitä löytyy työskentelemästä ruokaasuomesta.fi-palvelun takaa? Tervetuloa tutustumaan henkilökuntaamme. Tänään tekstiä Anninasta.

Olen Annina ja liityin ruokaasuomesta.fi-tiimiin helmikuussa 2017. Toimin asiakas- ja markkinointikoordinaattorina, eli työnkuvaani kuuluu pitkälti asiakaspalvelua ja markkinointia eri kanavissa. Minut on voinut bongata tänä keväänä tapahtumissa, kuten Helsingin Forumissa järjestetyssä pop up pääsiäiskaupassa ja Wemmi-Kevätmarkkinoilla Jyväskylän Paviljongissa. Lisäksi päivitän ahkerasti sosiaalisen median kanaviamme facebookissa, twitterissä ja instagramissa sekä hoidan blogiamme. Ja saa minuun kyllä yhteyden myös sähköisesti ja puhelimitse, joten otahan ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai vaikka kehitysehdotuksia palveluumme liittyen!

Minusta on ihan huikeaa, kun olen päässyt tekemään töitä ruoan ja tarkemmin sanottuna kotimaisen ruoan pariin. Omiin arvoihini kuuluu paikallisuuden tukeminen, olen sitten matkalla jossain tai arjen keskellä. Paikallisten tuotteiden ja palveluiden käytöstä tulee hyvä mieli. Monesti telkkarissa pyörivissä kokkiohjelmissa puhutaan siitä, että ruoasta voi maistaa, jos se on tehty rakkaudella. Niinpä se hyvä mieli varmaan välittyy omiin kokkailuihin, kun tietää, mistä ruoka tulee ja että se on tuotettu laadukkaasti. Toki myös tuoreuden maistaa!

Vapaa-ajallani tykkään ulkoilusta koirani kanssa ja mielestäni metsissä kävely on mitä parhainta terapiaa. Samoin on viherpeukalointi kesällä, ja kohta onkin taas se aika käsillä kun saan laittaa pihaa, viljellä yrttejä ja tänä kesänä ehkäpä kasviksiakin. Omasta maasta tai metsästä kerätyt raaka-aineet ovat ihan parasta lähiruokaa ja niiden arvo ruoanlaitossa on rahassa mittaamaton.

Ruoanlaitto ja leipominen ovat mieluisia puuhia minulle, ja mielestäni ruokailut kuuluvat joka päivän parhaimpiin hetkiin. Onkin hienoa, että ruokaasuomesta.fi-palvelussa saan edistää tärkeää asiaa kotimaisen ja lähiruoan käytön lisäämisestä ja olen kyllä itsekin jo päässyt maistelemaan palvelumme kautta tilaamiani tuotteita. Täytyy sanoa, että olen vain enemmän innoissani, kun ruokaa laittaessa mietin, että tämä tuote on siltä ja siltä tuottajalta. Olen tainnut jäädä koukkuun.

Omaa lempiruokaani ovat uuniperunat vaihtelevilla täytteillä, niihin en tunnu kyllästyvän koskaan. Ruoanlaitossa on kiva käyttää paljon erilaisia yrttejä ja mausteita tuomaan makua. Jälkiruoista oma bravuurini on porkkanakakku, johon olen löytänyt luottoreseptin, mutta olen kyllä perso lähes mille vaan herkuille.

 

 

 

Kommentointi