Tuottaja voi itse valita tai määrittää jopa tuotekohtaisesti mitä toimitustapoja hän haluaa käyttää.
Toimitustapoja lisätään ja hallitaan hallintapaneelissa toimitustavat välilehdellä (1).

Jotta sinun ei tarvisisi määrittää jokaiselle tuotteelle toimitustapoja erikseen, voidaan tuotteet jakaa eri toimitustapalistoihin sen mukaan millaisia toimitustapoja ne tarvitsevat. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun osa tuotteista tarvitsee kylmäkuljetuksen tai jos osaa tuotteista ei ole mahdollista toimittaa vaan ne on noudettava suoraan tilalta. Esimerkissä on kolme listaa: kylmätuotteet, kuivatuotteet ja vain nouto. Lisää listoja voi luoda tarvittaessa alaosan “Luo uusi lista” -painikkeesta (2).

Voit valita valmiita toimitustapoja käyttöösi “Vakiot” -välilehdeltä tai lisätä uusia toimitustapoja “Omat” -välilehdeltä. Uuden toimitustavan voit lisätä alaosan “Luo uusi toimitustapa” -painikkeesta (3).

Toimitustapojen lisääminen

 

Toimitustavan voi lisätä listaan raahaamalla sen haluamaansa listaan. Paina siis hiiren vasen painike pohjaan toimitustavan kohdalla ja vedä se haluaamaasi listaan ja vapauta sitten painike. Toimitustapojen poistaminen listoista tapahtuu samalla tavalla. Tartut toimitustapaan ja raahaat sen listan ulkopuolelle ilmestyvään roskakoriin.

Valmiita toimitustapoja luodaan palveluun jatkuvasti lisää ja osa niistä saattaa vaatia sopimuksen toimitustavan tarjoajan ja tuottajan välille. Lue siis kuvaus ennen kuin otat toimitustavan käyttöösi. Mikäli sinulla on ongelmia toimitustapojen lisäämisessä ota yhteyttä palvleun ylläpitoon niin autamme mielellämme. Voimme myös luoda sinulle räätälöityjä toimitustapoja tarvittaessa.

Toimitustapojen lisääminen ja hallinta on esitetty myös seuraavalla videolla.

Vielä kertauksena

  1. Lisää haluamasi toimitustapalistat (esim. kylmä- ja kuivatuotteet)
  2. Valitse tai luo haluamasi toimitustavat ja lisää ne listoihin.
  3. Listaan kuuluvat toimitustavat tulevat käyttöön tuotteelle, kun valitset kyseisen listan lisätessäsi tuotetta