Kun tuotteitasi tilataan ruokaasuomesta.fi verkkokaupassa saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi (kuva 1.) ja tilaus ilmestyy hallintapaneelin tilaukset -välilehdelle (kuva 2). Myös asiakkaasi saa tilauksesta sähköpostiinsa tilausvahvistuksen (kuva 3.).

Kuva 1. Ilmoitus tilauksesta.
Kuva 1. Ilmoitus tilauksesta.

Ilmoituksessa näkyy tilaajan tiedot, tilatut tuotteet ja valitut toimitustavat. Pääset tarkastelemaan tilausta ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Kuva 2. Hallintapaneelin tilaukset sivu.
Kuva 2. Hallintapaneelin tilaukset sivu.

Tilaukset löytyvät hallintapaneelissa tilaukset -välilehdeltä (1.). Niitä voi hakea ja selata sivulla olevassa listassa (2.) ja ne voi avata klikkaamalla sivun oikeaan laitaan tarkasteltaviksi (3.). Tilaukseen voit vastata tilauksen alaosassa olevien painikkeiden avulla (4.) Klikkaamalla merkitse toimitetuksi asiakkaasi saa ilmoituksen tuotteen toimituksesta ja voit kirjoittaa viestiin lisätietoja kuten noutopaikan tai lähetystunnuksen. Voit myös lähettää asiakkaallesi sähköpostia “lähetä sähköpostia” -painikkeesta.

Kuva 3. Asiakkaasi tilausvahvistus
Kuva 3. Asiakkaasi tilausvahvistus

Tilausvahvistuksen avulla asiakas voi tarvittaessa todistaa että hän on tilannut ja maksanut kyseiset tuotteet. Kun merkitset tuotteen toimitetuksi saa asiakkaasi siitä kuvan 4. mukaisen sähköpostivahvistuksen.

Kuva 4. Toimitusilmoitus
Kuva 4. Toimitusilmoitus

Seuraavalla ohjevideolla on näytetty tilauksen kuittaaminen toimitetuksi.