Täyttöohjeiden näyttäminen

Tuottaja voi täyttää ja muokata profiilinsa tietoja hallintapaneelista. Hallintapaneelin yläkulman “Näytä ohjeet” -panikkeen (1) avulla palvelun käyttöohjeet tulevat näkymiin. Toimintokohtaiset ohjeet tulevat esiin klikkaamalla vihreitä palluroita. Profiilisi ei näy ruokaasuomesta.fi -palvelussa muille käyttäjille ennen kuin kaikki tarvittavat tiedot on täytetty ja ylläpitäjä on hyväksynyt tilisi palveluun.

Jos olet vasta aloittanut palvelun käytön, etkä ole vielä täyttänyt kaikkia tietojasi, sivun vasemmassa alalaidassa näkyy tehtävälista (2), joka kertoo sinulle mitä tietoja sinun tulee vielä täyttää ennen kuin sivustasi tulee julkinen.

Hallintapaneelin tietojen täyttaminen

Tietojen täyttäminen
Pääset täyttämään tietoja “Asetuket” -sivulta (1).
Osoitetiedot täytetään “Yrityksen tiedot” -välilehdellä (2).
Profiilitiedot täytetään “Kauppiassivu” ja “Toimitus- ja palautusehdot” -välilehdillä (3).
Kansikuva ja logo valitaan “Kuvat” -välilehdellä (4).
Muista tallentaa muokkaamasi tiedot “Tallenna” -painikkeella (5).

Tietojen tayttaminen ohje

Esimerkkivideo 

Kun olet saanut kaikki tiedot täytettyä, alakulman tehtävälista häviää. Kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty ja ylläpitäjä on hyväksynyt profiilisi palveluun, sivun yläreunassa oleva “Rajattu tila” -teksti häviää ja profiilisi tulee verkkokauppaan kaikkien nähtäväksi, jos et ole sitä erikseen estänyt. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä palvelun ylläpitoon.