Kun ruokaasuomesta.fi -palvelun ylläpitäjä hyväksyy tilisi palveluun, saat sähköpostiin ilmoituksen Checkout -maksunvälityspalvelun käyttöönottamisesta. Checkout Finland on OP-ryhmään kuuluva maksupalvelun tarjoaja, joka välittää sinulle tulleet maksut suoraan tilillesi. Saat Checkout tilin käyttöösi osana ruokaasuomesta.fi -palvleua eikä sinulle aiheudu siitä mitään lisäkustannuksia. Maksut kerätään kauppiastunnuksellesi heti kun sinut hyväksytään ruokaasuomesta.fi -palveluun, mutta tilitykset saat tilillesi vasta kun olet suorittanut sähköisen allekirjoituksen Checkoutin extranet palvelussa. 

Ohjeet Extranettiin kirjautumiseen ja sähköisen allekirjoituksen suorittamiseen löytyvät sinulle tulleesta Checkoutin sähköpostista. Jos et pysty tekemään sähköistä allekirjoitusta, voit ottaa yhteyttä Checkouttiin niin he ohjeistavat sinua normaalin tunnistamisen järjestämisessä. Tunnistaminen (esimerkiksi sähköinen allekirjoitus) on välttämätön, jotta maksupalveluntarjoaja voi varmistaa tilittävänsä maksut oikealle henkilölle.

Jatkossa näät kaikki tapahtuneet maksut samantien ruokaasuomesta.fi -palvelussa ja Checkoutin extranetissä. Checkout tilittää maksut kauppiastililtäsi kahden viikon välein pankkitilillesi. Saat tilityksen yhteydessä ilmoituksen sähköpostiisi.