Tuottajatarina

Kotona syntynyttä ja kasvatettua Pesolan Pihvilihhoo

Pesolan Pihviliha on Iisalmen Runnilla toimiva, naudanlihan tuotantoon keskittynyt maatila, jolla kasvatetaan laadukasta suomalaista lähiruokaa. Puhtaassa runnilaisessa maisemassa, kotona syntynyttä ja kotona kasvatettua lähilihaa voi nauttia turvallisin mielin.

– Maakasta ja murreeta pittää lähilihan olla, sanoo yrittäjä Antti Niskanen. Lihantuottajana Pesolan tilalle on tärkeää, että eläimet kasvavat puhtaassa ympäristössä luonnollisin menetelmin. Pesolan tilalla pelloilla on harjoitettu luomuviljelyä jo pian 20 vuotta.

Tilan isäntä antaa kasvot tuotannolle

Antti Niskasesta tuli Pesolan tilan isäntä jo nuorena. Antti on jatkanut sukutilaa yli 30 vuoden ajan. Tänä aikana tilaa on kehitetty ja laajennettu monin tavoin. Aluksi tilan eläimet mahtuivat noin 11 hehtaarin kokoiselle tilalle, mutta tänä päivänä käytössä on jo 130 hehtaaria. Kaikki myyntiin menevä nauta on syntynyt ja kasvanut Pesolan tilalla ja elänyt hyvissä oloissa. Tilalla on kesäisin parhaimmillaan 330 eläintä ja vasikoiden suhteen se on omavarainen.

Antin mielestä lähiruuassa tärkeitä asioita ovat sen puhtaus, säilöntäaineettomuus ja ennen kaikkea maukkaus. Tieto ruuan alkuperästä tekee myös ruuasta turvallisesti nautittavan. Pesolan Pihvilihan tilalla tuotanto on avointa ja rehellistä. Toiminnan vastuu on siirtynyt pääosin teurastamolta tilalle, ja tilan isäntä antaa kasvot tuotannolle.

Tuoreet, lisäaineettomat lihatuotteet suoraan tuottajalta

Pesolan Pihviliha aloitti suoramyynnin vuonna 2013 ja tähän panostetaan edelleen. Suoramyyntiin laitetaan nuorta (max 2v.) ja laadukasta pihvihiehoa tai sonnia. Kaikki tuotteet ovat olleet suosittuja. Pesolan tuotteita voi nykyisin ostaa helposti ruokaasuomesta.fi -sivustolta. Lisäksi Pesolan tila järjestää tilaisuuksia, joissa kuluttajat pääsevät tutustumaan paremmin Pesolan tilaan ja tuotteisiin.

Antti esittelee ja myy tuotteitaan myös Ruokaasuomesta.fi pop up -myymälässä 26.10.-29.10.2016. Antti tuo pop up -myymälään Pesolan laadukasta naudanlihaa monessa eri muodossa: jauhelihaa, suikaleita, paistia, fileitä, kuutioita sekä makkaraa. Tuoreet, lisäaineettomat lihatuotteet ovat maukkaimmillaan suoraan tuottajalta ostettuna.

pesolan-pihviliha

 

Lisää tuottajatarinoita

img01

Krannin tila

Ruokaasuomesta.fi tuottajatarina

Lue
img01

Laidun Hereford

Ruokaasuomesta.fi tuottajatarina

Lue
img01

Pesolan Pihviliha

Ruokaasuomesta.fi tuottajatarina

Lue
img01

Mustila Viini Oy

Ruokaasuomesta.fi tuottajatarina

Lue
img01

Vanhantalon Hereford

Ruokaasuomesta.fi tuottajatarina

Lue

Haluatko aloittaa myynnin netissä?

Oman verkkokaupan perustaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Ruokaasuomesta.fi on markkinapaikka, jossa tuottajat voivat itse myydä tuotteitaan suoraan asiakkaille. Liittymällä mukaan palveluun saat käyttöösi oman profiilisivun, verkkokaupan, maksupalvelut ja kaiken tarvittavan nettimyynnin aloittamiseksi.

Palvelun avulla voit tehostaa markkinointia, helpottaa myyntiä ja ylläpitää asiakassuhteita. Me markkinoimme palvelua ja samalla sinua sekä tuotteitasi. Ruokaasuomesta.fi palvelun tavoitteena on lisätä lähiruoan menekkiä, lyhentää ruoan kulkemaa ketjua, vähnetää ruoan hävikkiä ja parantaa tuottajien katetta.

Kyllä, olemme edullisin markkinapaikka myyjille!

Olemme kehittäneet palvelua yhdessä tuottajien kanssa ja tavoitteenamme on tarjota erinomaisia palveluita kohtuulliseen hintaan. Tuomalla kaikki tuottajat ja asiakkaat yhteen osoitteeseen, pystymme tarjoamaan tuottajille verkkokaupan ja maksupalvelut käyttöön huomattavasti edullisemmin kuin mitä vastaavien palveluiden hankkiminen tulisi maksamaan muuta kautta hankittuina.

Palvelua käyttäessäsi maksat vain toteutuneesta myynnistä. Veloitamme myynnistä 5 % provision. Veloittamallamme summalla pystymme takaamaan kaikille osapuolille turvallisen ja toimivan palvelun. Huomaat pian, että veloitamme vain murto-osan siitä, mitä maksaisit käyttäessäsi muita kanavia.

Liity nyt Ruokaasuomesta.fi myyjäksi →