Pop up pääsiäiskauppa

Pääsiäispöytään lammasta, hilloja, mämmiä ja tietysti suklaata. Muun muassa kaikkea tätä on saatavilla suoraan tuottajilta, kun ruokaasuomesta.fi tuo yhdessä MTK:n kanssa lähiruoan tuottajia Helsingin Forumiin pop up pääsiäiskauppaan! Tule tapaamaan tuottajia, ostamaan lähiruokaa pääsiäispöytään ja tutustumaan verkkokauppaan.    Milloin: 5.-7.4.2017 ke-pe klo 11-18 Missä: Helsingin Forumin 3. krs, Kippo-kahvilan ja Foodyn välisellä Kamppiin johtavalla käytävällä … Continued

Pääsiäispöytään lammasta, hilloja, mämmiä ja tietysti suklaata. Muun muassa kaikkea tätä on saatavilla suoraan tuottajilta, kun ruokaasuomesta.fi tuo yhdessä MTK:n kanssa lähiruoan tuottajia Helsingin Forumiin pop up pääsiäiskauppaan!

Tule tapaamaan tuottajia, ostamaan lähiruokaa pääsiäispöytään ja tutustumaan verkkokauppaan. 

 

Milloin: 5.-7.4.2017 ke-pe klo 11-18

Missä: Helsingin Forumin 3. krs, Kippo-kahvilan ja Foodyn välisellä Kamppiin johtavalla käytävällä

Miten: Voit tilata allaolevien tuottajien tuotteita verkkokaupastamme ennakkoon ja noutaa ne myymälästä. Valitse tilausta tehdessäsi toimitustavaksi nouto Forumin pop up myymälästä, ja tule hakemaan tilauksesi tuottajan määräämien päivämäärien mukaan. Pop up myymälässä voit myös tavata osaa tuottajista ja tehdä heiltä spontaanisti ostoksia. Huomaa, että paikalla olevat tuottajat vaihtelevat päivittäin. Alempana tarkempi päiväkohtainen ohjelma, josta selviää, ketkä ovat minäkin päivänä paikalla.

 

Mukana olevat tuottajat


Pop up -pääsiäiskaupassa on tavattavissa ja myymässä tuotteitaan:

Lisäksi myymälään voi tilata vain ennakkotilauksella seuraavien tuottajien tuotteita ja noutaa ne myymälän aukioloaikoina:

  • Murtolan Hamppufarmi (hampputuotteet siemenistä, öljyyn ja suklaaseen)
  • Kultasuklaa (suklaa, makeiset), tilaus viimeistään 30.3. Ennakkotilausaika päättynyt!

Käy tutustumassa tuotteisiin ja tuottajiin vaikka heti verkkokaupassamme ja hoida pääsiäisostokset jo ennakkoon!

 

Ohjelma

Aikataulu 5.-7.4.

 

Ruokaasuomesta.fi-verkkokaupassa myy tuotteitaan jo 150  tuottajaa ympäri Suomen. Katso lisää www.ruokaasuomesta.fi

Kommentointi