Healing Foodie – Foods With Benefits

Healing Foodie’s on suomalainen yritys joka myy suomalaisia metsämarjoja sekä kotimaassa että ulkoimailla. Rakkaus terveelliseen ruokaan ja terveyden vaalimiseen sai aikaan uuden marjabrändin syntymisen. Itse (Titta) olen sisustusalan ammattilainen, mutta hurahdin ravinnon kiehtovaan maailmaan ja terveyshyötyihin lapsen allergioiden ja omien terveysongelmien kautta. Olen opiskellut ravitsemusta Helsingin Avoimessa Yliopistossa, Lontoolaisessa The Health Sciences Academyssä (Ravintoterapeutti) sekä Paula … Continued

Healing Foodie’s on suomalainen yritys joka myy suomalaisia metsämarjoja sekä kotimaassa että ulkoimailla. Rakkaus terveelliseen ruokaan ja terveyden vaalimiseen sai aikaan uuden marjabrändin syntymisen. Itse (Titta) olen sisustusalan ammattilainen, mutta hurahdin ravinnon kiehtovaan maailmaan ja terveyshyötyihin lapsen allergioiden ja omien terveysongelmien kautta. Olen opiskellut ravitsemusta Helsingin Avoimessa Yliopistossa, Lontoolaisessa The Health Sciences Academyssä (Ravintoterapeutti) sekä Paula Heinosen TT-kursseilla. Olemme mieheni kanssa yhdessä mukana tässä marjatoiminnassa, vaikka kummallakin on päätoiminen työ sisustusalalla. Valmistan kahdelle kohta teini-ikään tulevalle lapsellemme päivittäin marjapirtelöitä ja muita terveellisiä välipaljoja marjajauheita ja pakastekuivattuja marjoja hyödyntäen. 1 tl marjajauhetta vastaa noin 1dl tuoretta marjaa, joten vitamiinikiintiön saa nopeasti täytettyä!

Metsissämme kasvaa marjoja noin 100 kg jokaista asukasta kohden jopa “huonona satovuonna”. Tämä tekee yhteensä noin 500 miljoonaa kiloa vuosittain! Kaikista metsämarjoista kerätään arviolta vain 3-10 prosenttia. Yrityksemme haluaa olla mukana näiden ravintorikkaiden super-foodien tuomisessa lähelle kuluttajia ympäri maailmaa. Villimarjat ovat erittäin rikkaita ravitsemuksellisesti verrattuna viljeltyihin marjoihin, eikä niiden kasvatuksessa tarvita lannotteita, torjunta-aineita tai rikkaruohomyrkkyjä. Suomen kylmä talvi tuhoaa haitalliset bakteerit.

Olemme mieheni kanssa henkeen ja vereen yrittäjiä. Yrittäjyys vaatii innovatiivisuutta, rohkeutta ja loputtomia unelmia joihin tähdätä. Yrittäjyys ei ole vain työ vaan se on elämäntapa, joka antaa toisaalta vapauksia mutta samalla sitouttaa. Parasta on voitontunne silloin, kun asiat saa rullaamaan ja kassavirtaa syntyy. Mahdollisuuden ovat rajattomat jos vain itsellä löytyy intoa ja uskallusta.

Ravitsemuksellisesti suomalaiset marjat ovat täynnä terveyttä edistäviä vitamiineja, fytokemikaaleja ja kuitua. Hellikää terveyttänne hyvällä ravinnolla ja tarjotkaa lapsillenne metsien todellista super-foodia oppimisen ja kasvun tueksi!

Kommentointi